Mehiläiskasvatuksen tukeminen kummipesän avulla

Monet tietävätkin, että mehiläisillä on monia tehtäviä ja yksi niistä on hunajan tuottaminen. Hunaja on mehiläisten keräämää mettä ja mikä olisikaan oivallisempi tapa olla mukana tässä projektissa, kuin olla Mattila Farmin mehiläisten pesäkummi.

Pesäkummius tarkoittaa sitä, että olet auttamassa pölyttäjien tärkeää työtä, mutta myös sitä, että oman kummipesän johdosta saat kummina todistuksen pesäkummiudesta ja numeroidun mehiläispesän. Tämän pesän kuulumisia kummi saa videoiden ja kuvien muodossa kauden aikana ja lisäksi kun kausi on päättynyt, saa kummi kolme herkullista purkkia hunajaa, joita Mattila Farmin mehiläiset ovat tuottaneet.

Pölyttäjien määrä on laskussa, vaikkakin yli 70% viljelykasveista tarvitsee hyönteispölytystä. Mehiläinen on yksi tärkeimmistä pölyttäjistä, mutta esimerkiksi ilmastonmuutos ja sopivien elinympäristöjen puutos, ovat syitä pölyttäjien vähenemiseen. Kummipesä on paikassa, jossa mehiläisillä on hyvä elinympäristö ja näin ainakin osaltamme mehiläisten arvokas työ jatkaa kulkuaan.

 

Kummipesän voi ostaa itselleen tai antaa lahjaksi, hinta on 50€. Kummipesän ostaminen onnistuu verkkokauppamme kautta: https://www.mattilafarm.com/fi/collections/garden/products/kummipesa Lisätietoja saa mehiläishoitajaltamme: +358 40 8473 327

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan oman kummipesän toimintaa ja mehiläisten riemua!

 

Tämän blogitekstin on kirjoittanut työharjoittelijamme Arianne